Dromen bouwen zonder zorgen

Omdat wij zelf onze specialisten hebben, regelen wij alle aspecten van jouw droom zelf. Op die manier hoef je nooit met meerdere partijen te communiceren en zorgen wij voor een gestroomlijnde bouw.

Aanbouw

Droomt u van een grotere woonkamer of wellicht een woonkeuken. Met een aanbouw is deze extra leefruimte te realiseren. Massbouw regelt alles van a tot z. Wij besteden extra aandacht aan het kiezen van materialen, zodat alles volledig naar wens van de klant is. Ook tekeningen en vergunningen zitten in het pakket.

Renovatie binnen en buiten

Een nieuwe indeling in huis, of grotere ruimtes realiseren door muren uit te breken, aftimmeren van zolder of bergvlieringen horen tot de mogelijkheden. Maar ook onderhoud aan uw woning en tijdig vervangen van bijvoorbeeld kozijnen of gevelbekleding regelen wij. Dit niet alleen voor behoud van wooncomfort, maar het is vaak ook een blijvende investering in de waarde van uw woning.
Reparaties binnen- en buitenhuis regelen wij voor u.

Kozijnen

Wij leveren en plaatsen kozijnen uitgevoerd in kunststof, aluminium en hout. U kunt kiezen uit ramen, schuifpuien en deuren. Wij luisteren goed naar de klant en geven advies op maat. Wilt u verduurzamen? Informeer naar de mogelijkheden. Bij verduurzaming van de woning kunt u kiezen voor beter geïsoleerd glas. Vaak moeten dan ook de kozijnen vervangen worden. Hogere kwaliteit kozijnen isoleren beter en hebben minder onderhoud nodig. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven advies op maat.

Dakopbouw

Met een dakopbouw krijgt uw woning een volledige verdieping extra erbij. Hierin kunnen meerdere vertrekken aan uw huis worden toegevoegd. Denk hierbij aan een slaapkamer, badkamer, wasruimte en wellicht een bergruimte. Omdat wij nooit meerdere klussen tegelijk uitvoeren hebben wij een duidelijke planning en zorgen we voor een snelle, maar zorgvuldige uitvoering. Hierdoor kunt u de ruimte zo snel mogelijk in gebruik nemen.

Dakkapel

Om meer stahoogte te creëren is een dakkapel een mooie optie. Onze vakkundige timmerlieden realiseren een dakkapel op uw woning in twee dagen. Indien gewenst timmeren wij de dakkapel gebruiksklaar af. Eventueel stuc en schilderwerk is ook een optie. Dit is ook een service die we bieden.

Het totaal plaatje, in één keer geregeld

Van A tot Z jouw dromen waar maken. Wij ontzorgen, doordat wij al je projecten coördineren. Op deze manier hoef jij niet met meerdere partijen te blijven communiceren en regelen wij alles met ons team.